30 Eylül 2010 Perşembe

hotfile ile para kazanma

hotfile ile para kazanma

Sizde Bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyaları ve programları hotfile' a gönderip internetten para kazanabilirsiniz. ilk yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklamak.
Upload en basit kazanç yöntemi...

http://hotfile.com/register.html?reff=3331390 tıklayın

Hotfile İle Para Kazanma Upload Yap Para Kazan
Maxicep.com - Hotfile İle Para Kazanma Upload Yap Para Kazan upload yaptığınız dosyaların her indirilmesine para ödeyen bir sistem.Rapidshare'den farklı olarak indirme işleminin basit olması ve rütbelendirme sistemi var ve download başına verilen ücret rapid ve diğer sitelere göre çok fazla ve cazip.

Horfile rütbeleri aşağıdaki gibidir:
Hotfile İle Para Kazanma Upload Yap Para Kazan

Bu listeye göre;alacağınz para miktarı upload mikatarınıza göre değil , eklediğiniz dosyaların indirilmesine göre belirlenmektedir. Rütbelendirme üye olunca 'copper' ile başlar buda şu demektir, yüklediğiniz dosya 1000 kere indirilirse 2$ ile 4$ arasında para kazanırsınız.
Platininum seviyesine gelince'de indirlme oranınıza bağlı olarak 7$ ile 15 $ arasında para kazanırsınız,eklediğiğiniz dosyaları kendiniz indirdiğinizde de aynı şekilde para kazanırsınız.

Bu seviyeler nasıl belirlenir?
dosya sayısı
indirilme sayısı
indirilen ülke
bu faktörlere göre hesap türü yükselip düşebiliyor, ama en düşük seviyede bile kullanıcılarına 1000 download için 2-4 $ arası para veriyor

Hotfile İle Para Kazanma Upload Yap Para Kazan
Hotfile İle Para Kazanma Upload Yap Para Kazan





2 yorum:

  1. Hotfile şuanda Türkçe desteğide vermektedir,bu sayede işlemlerinizi anlıyarak yapma imkanıda sunmaktadır.ödemeleri paypal ile yapılır.15$ biriktiğinde parayı paypal hesabınıza aktarabilirsiniz,bu işlem için hotfile bir kesinti yapmaz.

    YanıtlaSil

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...