26 Eylül 2010 Pazar

vodafone iphone 4 kampanyası

VODAFONE
Telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri’nden aylık 65 TL’den başlayan fiyatlar ile alan iPhone 4 meraklıları, Vodafone’un sunduğu avantajlarla eşsiz bir iPhone 4 deneyimi yaşayacak.
Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt,  “iPhone’larını Vodafone’dan alan abonelerimize özel fiyatlarla sunduğumuz tarife paketleri içinde yer alan 30 MB mobil internet kullanım haklarını yurtdışında da kullanabilmelerine olanak tanıyoruz. Yine müşterilerimize paketlere dahil dakikalarını yurtiçinin yanı sıra yurtdışında kullanma fırsatı sunuyoruz. Herhangi bir iPhone 4 paketinden birini alan müşterilerimize sunduğumuz en önemli ayrıcalık ise Vodafone Red üyeliği. Müşteri odaklı yaklaşımımızın bir yansıması olan Vodafone Red dünyasında üyelerimize, kendilerine özel, hayatlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyoruz. Vodafone Red üyelerilerimiz, kendilerine hizmet vermek üzere oluşturulan Özel Müşteri Hizmetleri ekibine 7 gün 24 saat anında ulaşabilecek. Vodafone Red Team adını verdiğimiz bu  ekibimiz, müşterilerimizin bulunduğu yere gelerek iPhone’larıyla ile ilgili anında teknik hizmet ve destek verecekler.” dedi.
Vodafone Red’in üyelerine sağladığı diğer avantajlar arasında Red Back-Up Kişisel Asistanlık Hizmeti, İndirimli Havaalanı Servisi ve Türkiye ve dünyadaki birçok seçkin markaya ait ürün ve çok özel mekânlarda indirim avantajı yer alıyor.
Aylık 65 TL’den başlayan iPhone 4’e özel çok avantajlı Vodafone paketleri
Vodafone, müşterilerinin kullanım ihtiyaçlarına ve alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak iPhone’a özel olarak iki farklı teklif hazırladı. Bunlardan ilki bedava konuşma dakikaları, SMS/MMS ve sınırsız internet alternatifleri içeren Kontratlı Paketler diğeri ise ücretsiz mobil internet deneyimi sunan Kontratlı Mobil İnternet Paketleri.
Geniş tarife ve fiyat paketleri ile zenginleştirilen Kontratlı Paketlere göre; bir yandan yurtdışı ile sık telefon görüşmesi yapan, SMS gönderme alışkanlığı bulunan kullanıcılar iPhone 4’e aylık 149 TL’den başlayan fiyatlarla Vodafone farkı ile sahip olurken bir yandan da Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarından yararlanacak.
Kontratlı Mobil İnternet paketlerinde ise mobil internet paketini alan ve Cep Avantaj ile İş Ortağım tarifelerini seçenler aylık 65 TL’den başlayan fiyatlarla iPhone 4 sahip olurken, yine Vodafone Red dünyası ayrıcalıklarına sahip olacak.

8 yorum:

  1. Aveanın durumu

    Turkcell ve Vodafone'un iPhone satışında sessiz kalan Avea, iPhone 4 konusunda sessizliğini bozacak gibi görünüyor. Apple iPad satışı için bayi kanalının açan Avea, şimdi iPhone 4 için hazırlıklara başladı. Avea Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz, bayi kanalının iPhone, iPad ürünlere ihtiyacı olduğunu ifade ederek, paralel ithalat yapan firmaların da Avea kanalını kullandığını ifade etti. Ali Yılmaz, "iPhone 4 de benzer şekilde bayi kanalından satılırsa Mikro SIM kart ve data paketimizi tüketiciye ulaştırırız" diyerek iPhone konusunda da hazırlık içinde olduklarını müjdeledi. Yılmaz, "Biz bu ürünü Apple ile anlaşarak, ürüne daha çok katma değer ekleyerek satışını yapmayı arzu ediyoruz. Bu, üründen tüketicinin daha fazla katma değer elde etmesini sağlıyor. Ancak münhasırlık anlaşması tüketicinin ürüne ulaşmasını engelliyor. Pek çok Avea müşterisi yurtdışından aldığı ürünü Avea hattı ile kullanıyor. Biz de mikro SIM kart teknolojisi ve data paketleriyle abonelerimize destek olmaya çalışacağız" dedi.

    YanıtlaSil
  2. vodafone en iyi iphone 4 kampanyasını yaptı bence

    YanıtlaSil
  3. e zaten dünyanın en büyük operatörü vodafone iphone 4 kampanyası nı da en uygun yapacaktı normal olarak

    YanıtlaSil
  4. vodafone iphone 4 kampanyası en iyisi bence

    YanıtlaSil
  5. vodafone almanyadaki gibi bir uygulamayı türkiyede yapsa keşke.

    YanıtlaSil
  6. vodafon iphone 4 kampanyası böyle olur ey diğer operatörler

    YanıtlaSil
  7. kasım ayına geldik nerdeyse hala vodafone iphnone 4 lerimizi vermedi
    hattımızı boşuna mı gecirdik acaba

    YanıtlaSil
  8. telefonum bozuldu.. iphone 4 çıktıktan 2gün sonra gittim almaya stok kalmamıştı.. bikaç güne kadar gelcek derken 1 hafta 2 hafta 1ay 2ay bekletip duruyorlar.. gelmeyecek demiyorlar.. beklemeyin demiyorlar. tarih vermiyorlar.. uzun zamandır vodafone abonesiyim.. kullanıcısına bu kadar saygısız bir firma daha yok. olabileceğini sanmıyorum.

    YanıtlaSil

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...