1 Ağustos 2023 Salı

kedi ve köpek kısırlaştırma seti

 https://modernciftlik.com/kedi-kopek-kisirlastirma-seti-7193-


satın almak için yukarıdaki linki tıklayabilirsiniz.

"Kedi ve köpek kısırlaştırma seti", veteriner hekimlerin kedi ve köpeklerin kısırlaştırma (sterilizasyon) işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılan özel bir cerrahi takım veya ekipmandır. Kısırlaştırma, kedi ve köpeklerin üreme yeteneklerini ortadan kaldırmak amacıyla yapılan bir cerrahi prosedürdür.

Kedi ve köpek kısırlaştırma seti, bu prosedürleri gerçekleştiren veteriner hekimlere yardımcı olmak için çeşitli cerrahi aletleri ve ekipmanları içerir. Bu set, sterilize edilmiş cerrahi aletlerin yanı sıra cerrahi eldivenler, maske, cerrahi örtüler ve diğer cerrahi malzemeleri de içerebilir.

Kısırlaştırma seti, veteriner hekimlerin operasyonları güvenli ve etkili bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olur. Kedi ve köpeklerin kısırlaştırılması, aşırı üreme ve istenmeyen yavruların doğmasını önlemek, davranış problemlerini azaltmak ve bazı sağlık sorunlarını önlemek için önemli bir prosedürdür.

Kısırlaştırma setleri, veteriner hekimler tarafından profesyonelce kullanılır ve ameliyat sırasında hayvanların refahı ve güvenliği göz önünde bulundurularak yapılır. Bu tür setler, veterinerlerin operasyonlarını başarılı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olur ve kedi ve köpeklerin sağlıklı bir şekilde kısırlaştırılmasına katkı sağlar.

Set içeriği aşağıdaki gibidir...

BİSTURİ SAPI NO:31
MAKAS BABY-METZENBAUM 14CM EĞRİ1
MAKAS STANDART 145MM S/K DÜZ1
PENSET STANDART 145MM 1X2 DİŞLİ1
PENSET STANDART 145MM1
HEMOSTATİK PENS CRILE 14CM DÜZ.2
HEMOSTATİK KLEMP CRILE-RANKIN 16CM DUZ2
PORTEGÜ MAYO HEGAR 160MM1
EKARTOR FARABEUF SET 12CM1
ÇAMAŞIR KLEMP BACKHAUS 9CM4
KASTRASYON HOOK 18CM1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...