1 Şubat 2012 Çarşamba

mozilla firefox 10

Firefox 4'den beri geliştirme hızını artıran web tarayıcısının son kararlı sürümü Firefox 10, indirilebilir hale geldi. Son sürüm, alıştığınız üzereMozilla sunucularında ortaya çıktı ve henüz Firefox sayfası güncellenmiş durumda değil.

Yeni sürümde tam ekran uygulamalara özel API desteği, arayüzde bazı geliştirmeler, geliştiricilere özel bazı iyileştirmelerCSS3D Transforms ile 2D nesneleri 3D animasyona çevirmede daha iyi grafikdesteği, WebGL ile anti-aliasing gibi yenilikler bulunuyor. Firefox'un görünüşünde ilk gözümüze çarpan değişiklik ise adres çubuğunun sol tarafındaki "İleri" düğmesinin artık sadece gerektiğinde görünür hale gelmesi.

Tabletlere özel Firefox da bu güncellemelerden faydalanacak, bunun yanında kendine has bazı güncellemelere de sahip olacak. Firefox 10, çoklu dokunmatik parmak hareketlerini desteklerken, Firefox Sync'ikurmak ve eşitleme gerçekleştirmek daha kolay olacak.
kaynak: http://www.chip.com.tr

mozilla firefox 10 indir

1 yorum:

  1. firefox en iyi tarayıcı özellikleri ile de gelse bence chrome kadar tutulmayacak arama deyince akla gelen google bir şekilde kendi tarayıcısını hep ön planda tutacak.

    YanıtlaSil

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...