20 Şubat 2011 Pazar

Vodafone Htc kampanyası

Bir gün önce nerede bu Vodafone kampanyalı Htc Desire derken bugün Vodafone sitesinde kampanya detayları açıklanarak Android işletim sistemli Htc Desire telefonlar satışa sunuldu. Aslında kampanyalı olarak ucuza beklenen telefon bir anlamda bu beklentileri karşılamasada kampanya detaylarına gözatalım.
HTC Desire

18 Ay 24 Ay
Cepnet 68 TL 53 TL
1 GB 90 TL 75 TL
Cepnet paketi ile birlikte 18 aylık sözleşme ile birlikte 1224,00 TL’ye  gelen HTC Desire’ın piyasadaki satış fiyatları: 1.269,00 TL’ye hepsiburada da, 1.249,00 TL’ye ereyonda satılmakta.

HTC Desire ve HTC HD Mini ilk kez ve sadece Vodafone'la Türkiye'de.


Ayda 45 TL'den başlayan çok avantajlı fiyatlarla 3G'li ve dokunmatik ekranlı HTC modelleri Vodafone 'da!

Dilediği zaman cepten e-postalarını kontrol etmek, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda dolaşmak isteyenler için Android İşletim Sistemli HTC Desire ve Windows İşletim Sistemli HTC HD Mini aylık Cepnet veya 1 GB mobil internet paketleri ile karşınızda.
HTC Desire ve HTC HD Kampanyası
HTC Desire HTC HD Mini
18 Ay 24 Ay 18 Ay 24 Ay
Cepnet 68 TL 53 TL 57 TL 45 TL
1 GB 90 TL 75 TL 79 TL 67 TL
  • Fiyatlar mobil internet ve cihaz taksit bedelleri içermekte olup, tüm vergiler dahildir.
Esaslar

Katılım
  • Kampanyadan sadece bireysel/kurumsal faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm faturalı aboneler yararlanabilirler.
  • Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler. MNP ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 75 TL veya üzeri (Fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler.
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card ve Akbank Wings Card'ları geçerlidir.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
  • Bireysel bir müşteri numarası 3 farklı GSM numarasını kampanya kapsamına dahil edebilir.
  • Kurumsal bir müşteri numarası 50 farklı GSM numarasını kampanya kapsamına dahil edebilir.
  • Kampanya 26 Kasım 2010 ile 31 Mart 2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
  • Akıllı telefonlar (iPhone,Android, Windows Mobile, Symbian, Palm, Blackberry vb. işletim sistemine sahip), Tablet PC'ler (iPad,Samsung Galaxy vb.) ve Windows, Mac OS, Linux gibi işletim sistemlerine sahip cihazlar üzerindeki üretici tarafından yüklenmiş uygulamalar ve sonradan kullanıcı tarafından yüklenmiş uygulamalar ile bunların otomatik versiyon güncellemeleri data kullanımı yaratabilir. Data paketiniz var ise söz konusu kullanımlar bu paketten düşer, yoksa standart mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • İlgili kampanya taahhütnamesi için tıklayın.
Ücretlendirme
  • Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca aylık CepNet ve 1 GB'lık internet paket bedeli dahildir. Kampanya kapsamında yer alan CepNet paketinin bedeli 7,99 TL olup, 1 GB'lık data kullanım bedeli 30 TL olacaktır. (Beliritlen fiyatlara tüm vergiler dahildir)
  • Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
  • Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
  • Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
  • 1 GB'lık internet paket aşımı ve yurt dışındaki data kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.Vodafone Yeni Nesil Cihaz Kampanyası tek fatura yapısını desteklememektedir. Tek fatura servisini kullanan kurumsal abonelerin, kampanyaya dahil edilebilmesi için öncelikle abone hattının tek fatura servisinden çıkartılması ve daha sonra kampanyaya dahil edilmesi gerekmektedir.
İptal
  • Taahhüt geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı data paketini değiştirmek istemesi, herhangi bir ses tarifesini kullanmaması, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda cezai şart olarak geri kalan aylar son gönderilecek faturaya yansıtılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...