2 Ekim 2010 Cumartesi

nokia N8

  1. HD çözünürlükte kendi başyapıtınızı çekin

    Yüksek çözünürlüklü kendi başyapıtlarınızı çekin, düzenleyin ve mükemmelleştirin, ardından onları dünyayla paylaşın. Tamamıyla telefonunuzdan müzik, görüntüler, metin ve geçişler ekleyin. 12 MP geniş sensör ve Carl Zeiss lens ile harika görüntüler çekebilirsiniz. Xenon flaş, düşük ışıklı koşullarda iyi resimler çekmenize de imkan sağlar.
  2. Ev sinemanıza bağlanın

    Nokia N8, HDMI bağlantısıyla öne çıkar, böylece uyumlu televizyonlarda ve projektörlerde görüntülerinizi, videolarınızı ve müziğinizi gururla kolayca gösterebilirsiniz. Hepsi çarpıcı yüksek çözünürlüklü dijital 720p formatta. Ayrıca, üstün kalite *Dolby Digital Plus teknolojisi - ev sinema sistemleri ile uyumludur - ile öne çıkar, böylece filmler göründüğü kadar güzel ses verecektir.
    *Dolby Digital Plus teknolojisi. Dolby, Dolby Laboratories şirketinin tescilli ticari bir markasıdır.
    Dolby Digital Plus
  3. Kendinize uyarlayın

    Kendi araçlarınızı ekleyerek telefonunuzu kişiselleştirin. Bir tane değil, üç adet canlı ana ekran vardır: birisini iş için, diğerini eğlence için kullanın, üçüncüsünde sevdiğiniz resmi duvar kağıdı olarak bulundurun. Kolay bir el hareketi ile ana ekranlar arasında geçiş yapın. Ovi Mağaza'dan daha fazla araç indirin.
  4. Binlerce fırsatı indirin

    Hava atmak, eğlenmek ve yaratıcı olmak için Nokia N8 cihazınızı bir araca dönüştürün. Ovi Mağaza'da, cihazınızı daima geliştirecek ve iyileştirecek binlerce farklı uygulama bulacaksınız. Uygulamalar, oyunlar ve videolar indirin. Telefonunuzu daha akıllı, yararlı ve eğlenceli yapma fırsatları sonsuzdur.

  5. National Geographic cebinize geliyor

    İsteğe bağlı WebTV ile Nokia N8. CNN ve National Geographic gibi sevdiğiniz TV kanallarına erişin ve otobüs koltuğunuzun rahatlığından TV yayınları telefonunuza gelsin. Daha fazla WebTV kanalı bulmak için Ovi Mağaza'yı ziyaret edin.
  6. Nokia cihazınızdan navigasyon. Bedava. Sonsuza dek.

    Dünyada nerede olursanız olun sesli navigasyon. Sadece nereye gitmek istediğinizi girin, sesle rehberlik eden Ovi Haritalar adım adım oraya nasıl gideceğinizi size söyleyecektir. Yaya olsun veya araçla olsun.

  7. Elli saat boyunca müzik çalma

    Tüm sevdiğiniz albümler arasında sorunsuzca gezinebilir ve bir kez daha albüm kapaklarından heyecan duyabilirsiniz. 50 saatten fazla kesintisiz olarak kayıt koleksiyonuzu tekrar dinleyin.
  8. İyi olanı daha da iyileştirin

    Nokia Bluetooth Kulaklık BH-608 yoluyla Ovi Haritalar'ın sesli navigasyonunu rahatça dinleyin veya dışarı çıkın ve %99'a kadar arka plan gürültüsünü engelleyen sekiz mikrofonlu Nokia Bluetooth Stereo Kulaklık BH-905 ile uçuşunuzu bir zevke dönüştürün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...