30 Ağustos 2010 Pazartesi

CBOX MicroATX

Çözüm bilgisayarın ülkemizde satışa sunduğu CBOX'ın Micro ATX bilgisayar kasası ilk başta şık piyano siyah dış kaplaması ile dikkat çekiyor. Tasarım konusunda piyasada gördüğünüz standart yatay kasalardan ayrılan ürün beraberinde multimedya klavye, optik fare ve 2.1 hoparlör seti ile geliyor. Klavye bağlantısı USB üzerinden yapılırken fare bağlantısının artık bazı anakartlarda kullanılmayan PS/2 portu üzerinden yapıldığını görüyoruz.

CBOX'ın içine göz attığımızda ise Axle'ın 450 Watt'lık kaliteli bir güç kaynağını görüyoruz. Bir adet 24 Pin anakart, bir adet 8 pin CPU ve bir adet de 6 pin PCI Express güç çıkışına sahip olan anakartta yine dört adet molex ve iki adet de SATA güç çıkışı yer alıyor. Bu bağlantılar ve yüksek güç veren kaliteli güç kaynağı sayesinde MicroATX anakart üzerinde i7 sistem dahi toplayabilirsiniz.

CBOX'ı topladıktan sonra kolay kullanabilmeniz için ürünün ön panelinde iki adet USB ve ses giriş çıkışları yer alıyor. Kasanın üst kısmında ise kolay taşıma için bir adet taşıma kulpu yer alıyor. Tüm bu güzel özelliklerine rağmen CBOX'ın tek eksiği ise ön kısımda olması gereken çoklu kart okuyucu.

1 yorum:

  1. cbox baya faydalı bişeymiş bu güzel anlatım için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yukarıda özellikleri, incelemesi, resimleri, fiyatı veya yorumlarını okuduğunuz ürün ile ilgili sizinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...